Gebouwonderhoud voetbalstadia vereenvoudigen

Dankzij Fixform wordt het onderhoud van voetbalstadia kinderspel. Stadia zijn enorme sites waar het praktisch onmogelijk is om met een kleiner team alle uithoeken van de site in de gaten en op orde te houden. Dankzij FixForm kan je alle fans, medewerkers en toeschouwers betrekken in het detecteren, rapporteren en oplossen van problemen. Zo voorkom je dat kleine gebreken uitgroeien tot grote problemen met enorme kosten voor gevolgschade.

Gebouwonderhoud arena's

Hoe werkt Fixform in stadia?

FixForm QR codes worden op strategische plaatsen doorheen de site opgehangen. QR codes zijn specifiek locatiegebonden en ze stellen FixForm in staat om meldingen onmiddellijk te koppelen aan een ruimte binnen de site waardoor het technische team in no time weet waar ze moeten zijn.

De QR codes kunnen door iedereen; zowel door supporters als medewerkers en zowel door  leveranciers als distributeurs gescand worden. De codes blijven hangen dus of er nu een wedstrijd, een concert of een ander evenement bezig is, men kan de meldingen blijven maken.

Het grote voordeel op vlak van gebruiksvriendelijkheid is het feit dat melders geen app hoeven te downloaden of een ellenlang registratieformulier hoeven in te vullen. Neen, aan de hand van een simpele scan landt de melder op de dedicated meldingspagina waarna men een foto van het probleem en een korte beschrijvende tekst kan nalaten. Tot slot kan je dankzij de FixForm oplossing de melder betrekken in de bezoekerservaring door hem of haar op de hoogte te houden van de evolutie van het probleem en de melder bedanken voor de medewerking.  Eenvoudig, efficiënt en gebruiksvriendelijk, dat is FixForm

De voordelen van het gebruik van Fixform voor jouw onderneming

Met de hulp van Fixform zorg je ervoor dat problemen in stadia veel sneller worden gemeld  Dankzij de eenvoud van het melden haalt FixForm de drempel om te melden weg. En bovendien worden alle defecten nu deftig en ordentelijk geregistreerd en weergegeven in een dashboard dat je kan gebruiken om je technische team aan te sturen.Tot slot stelt FixForm je technische medewerkers in staat om alle defecten via hun mobiele app te beheren waardoor ze niet langer met afgedrukte lijsten of online Excel lijsten moeten werken maar op de site aanwezig kunnen blijven. Het gebruik van Fixform voor gebouwonderhoud zorgt er dus voor dat:

  • De veiligheid in het stadium beter gewaarborgd kan worden. Problemen worden sneller gemeld en de kans op nalatig onderhoud is dus kleiner.
  • Er op een simpele manier een probleem bij een medewerker neergelegd kan worden. Het overzichtelijk maken van meldingen en het aansturen van medewerkers wordt ontzettend eenvoudig.
  • Laat bezoekers en medewerkers weten dat het probleem is opgelost. Op deze manier wordt nog eens bevestigd dat er serieus met meldingen omgegaan wordt.
FixForm is free building maintenance software for all your occupants, so you lower all barriers they may experience when they need to report problems. This way, you ensure the best experience for all your occupants and help your team with keeping your buildings in prime condition!

Gebruik Fixform voor gebouwonderhoud van arena’s

Benieuwd geworden naar het gebruik van Fixform in arena’s? Start een gratis proefperiode of neem contact op met onze specialisten. Zij staan je graag te woord over de voordelen van Fixform, de tarieven die hierbij horen en eventuele andere vragen.

Ready to experience the future of facility management?

Try it for free for 14 days or request a personalised demo.
No credit card needed.

Start free trial